English Tekststørrelse: A A A

Utbygging av fibernett i Bergsfjorden og på Finnsæter

Berg kommune bygger fibernett i områdene Bergsbotn til Bøvær og på Finnsæter mellom Jonkavika og Svamyra for at innbyggerne skal få tilgang til førsteklasses moderne kommunikasjon og underholdning.

Relacom vant anbudet på selve utbyggingen av fiber.

HomeNet AS (en del av Broadnet AS) vant anbudet på leveranse av tjenester i fibernettet.

HomeNet leverer den høyeste hastigheten i markedet på Internett og har flere uavhengige partnere på TV/underholdning som gir deg som kunde valgfrihet.

I utbyggingsperioden vil prisene for å knytte seg til fibernettet være som følger:

  • Privatboliger (fast bebodde) - kr 4 900,-
  • Lag og foreninger - kr 4 900,-
  • Bedrifter - kr 12 900,-
  • Fritidsboliger/hytter (inntil 2 spenn) - kr 6 900,-

    Fritidsboliger/hytter som krever mer enn 2 spenn, vil bli fakturert for faktiske merkostnader for medgått tid og materiell.

NB! Prisene gjelder for bestillinger mottatt til og med 14. oktober 2016. Etter denne dato vil alle bestillinger faktureres med de faktiske kostnader for medgått tid og materiell.

Se priser for tjenester på HomeNet sin kampanjeside.

Bestillinger må gjøres direkte på telefon 07900 til HomeNet. Følg med på at du får en bekreftelse til din e-postadresse.

 

Utbyggingsstatus - 4. oktober 2016

2016-10-04-Fibergrøft på Skaland_250x334.jpgVed oppstart av prosjektet var ferdigdato for hele utbyggingen satt til 30. oktober. Underveis har det dessverre oppstått forsinkelser og vi sier nå at utbyggingen skal være ferdigstilt til jul.

Vi kan ikke gi noen dato for når den enkelte husstand vil bli koblet til. For å være helt sikker på å ikke bli uten TV eller Internett i en periode, anbefales det at man ikke sier opp eksisterende abonnement på TV og Internett før man har fått sine nye abonnement via fiber satt i drift.

Spørsmål rundt selve utbyggingen av fiber kan også rettes til IKT-leder Espen Fagerthun på mob. 988 93 333 eller espen.fagerthun@berg.kommune.no.