English Tekststørrelse: A A A

Fotball

Ukentlig fotball spilling/trening

Tjeneste for integrering setter i gang ukentlig fotball spilling/trening i kommunen. Første møte skal være torsdag den 03.04.14 kl: 19:30 i Senjahallen. Vi håper at flere kan være med til å spille fotball.

Les mer ... 2014-03-30

Svømmebasseng og treningsstudio i Berg

Berg kommune kan tilby en svømmebasseng på Senjajopen skole og to treningsstudioer i Senjahopen og Skaland. Aktivitetene skjer i regi av idrettslagene.

For mer informasjon om svømmebasseng og treningsstudio i Senjahopen, se Havørn UIL sitt nettsted.
For mer informasjon om treningsstudio på Skaland, kontakt Rigmond Abelsen mbl. 976 16 246.

Les mer... 2009-10-22
profilbilde_idrettsanlegg_skjema

Nytt elektronisk søknadsskjema for søknader om tilskudd til anlegg for idrett

Alle søknader om tilskudd til anlegg for idrett og fysisk aktivitet skal nå sendes inn elektronisk. Den e-baserte skjemaløsningen erstatter de papirbaserte søknadsskjemaene som tidligere har vært brukt. Søknadsskjemaet finnes på nettsiden www.idrettsanlegg.no. Her ligger også lenker til publikasjoner som er relevante i søknadsprosessen. Alle søknader som blir sendt inn elektronisk, blir automatisk lagt inn i systemet for søknadsbehanling. I alle kommuner er det opprettet brukere med tilgang til systemet. Vi har dessuten lagt ut en link på skjemasiden.

Les mer 2008-11-01

Tilbud til alle ansatte om bruk av treningsstudio

Alle ansatte i Berg kommune får nå tilbud om subsidiert bruk av treningsstudio. Dette tilbudet gis fordi vi mener at et slikt tilbud vil være helsebringende og kan være forebyggende på lidelser mange av oss har i strevsomme jobber. Kanskje kan plager vi har i muskler og skjelett kunne minimeres ved at vi benytter tilbud et treningsstudio kan gi. Flere kommuner opererer med slikt tilbud.

Les mer... 2007-10-19