English Tekststørrelse: A A A

Lenker videre...

Her har vi samlet noen lenker som kan være av interesse for Bergsværinger som leter etter informasjon om kommunen eller kommunerelaterte ting.

Les mer... 2009-10-23
galleri_pila_logo

Galleri PILA åpnet sine dører på Skaland

SKALAND: Sentrumsområdet på Skaland har et nytt tilbud - et foretak som forener et lite galleri, turistinformasjon om Senja og en utstilling om gruvedrift. Initiativet kaller seg Galleri Pila og åpnet i slutten av juli.
Les mer... 2009-08-22
Senja_aftenposten

Aftenposten på besøk

Himmel og hav for en øy!

- Senja er Norge i miniatyr, har rekordstore fisker og verdens største troll. I tillegg tar man fortsatt siesta - med disse superlativene beskriver Aftenposten øya Senja i reisedelen på nettet 8. august.

Du finner artikkelen her: http://www.aftenposten.no/reise/article1925725.ece

Les mer 2007-08-09
tunge09

Tungeneset rasteplass åpnet i praktvær

Onsdag 13. juni ble Tungeneset rasteplass og utsiktspunkt åpnet med en flott markering. Over 100 mennesker hadde funnet veien til de blankpolerte bergene ved Tungeneset for å være med når Berg kommunes ordfører Roy-willy Hansen klippet snoren.

Les mer... 2007-06-13

Nytt nettsted med alt om turisme på Senja og i Midt-Troms

Reis mindre - opplev mer!

Opplevelser i Troms er som en magisk eske. Du starter i det ytterste laget, men underveis vil du stadig komme inn til nye elementer og opplevelser. Landskap, kultur, aktiviteter og byliv - nærhet og variasjon gir deg kompakte opplevelser.

Les mer... 2005-05-06

Ut mot havet ...

Berg - en liten og livskraftig kommune på yttersida av Senja - eventyrøya der kontrastene har gitt "farge" både til natur og mennesker. Spennende og trygge oppvekstmiljøer, som sammen med et spenstig og allsidig næringsliv har skapt grunnlaget for bosetting, jobbtilbud og trivsel. Rikdommene i havet og fjellet har gitt muligheter til folket som bor her, og gjort kommunen til et næringsmessig "sentrum" på yttersida!

More... 2005-04-24

Turistaktiviteter i Berg kommune

Er du turist på besøk i Berg og er interessert i aktivitetene turistnæringen og naturen har å tilby kan du velge mellom ..... (siden er i arbeid)
Les mer... 2004-08-27